Безплатен сайт или блог – Урок 20 – Невероятно приключение

0
2487
прегледа
уеб дизайн

Край на това невероятно приключение

В поредица от уроци научихте основните стъпки „Как да си направите безплатно сайт“. С този урок сме в края на това невероятно приключение. Освен, че имате работещ сайт, със структурирано съдържание, приятен външен вид, Вие придобихте умения, с които трябва да се гордеете! Ще упражнявате тези умения във всеки следващ проект и ще се усъвършенствате, за което няма да заплащате пари. Представете си, че имате няколко проекта и трябва да заплащате за всяка инсталация и настройване на WordPress. Това вече не Ви засяга! Можете да създадете многобройни проекти, съвсем безплатно. Със спестените средства, можете да си закупите професионални разширения, теми, добър хост и домейн, както и изработване на лого от професионален графичен дизайнер. Щастливи сме, че обогатихме уменията Ви и изживяхме с Вас това невероятно приключение!

Към хоризонта

Мислите, че с края на този урок, нашите пътища няма да се срещнат отново?! Няма да повярвате, но всичко едва сега започва! Приключихме цикъла от уроци за създаване на безплатен сайт на WordPress, но зад хоризонта предстоят толкова интересни неща. Още не сме говорили как да създавате вълнуващо съдържание. Не сме обсъждали как се изгражда линк бюлдинг. Не сме споменали въобще, как да монетизирате Вашия сайт. Не сме Ви въвели в първите стъпки на Интернет маркетинга и как да получавате комисионни, без да влагате никакви средства. Това са безкрайни океани, които ще преплуваме заедно! Ще бъдем вятърът в платната на Вашите проекти – Посещавайте ни!

За да ни следвате, харесайте страницата ни във Фейсбук или се абонирайте чрез имейл. Така никога няма да Ви липсваме!

Обещаваме да бъдем активни и да предлагаме полезно съдържание! Участвайте и Вие, дори и с критики в коментарите. Със сигурност има какво да научим и ние от Вас!

Ще се радваме да покажете новите си проекти, които сте създали с помощта на тези уроци. Обещаваме, че ще бъдем обективни и ще оценим проекта, без да Ви спестяваме критика. Помогнете ни да разберем, дали уроците са били полезни и дали са представени вярно и разбираемо!

Съдържание:

Безплатен сайт или блог – Първи стъпки
Урок 1 – Хост и домейн
Урок 2 – Инсталиране на WordPress
Урок 3 – Настройки на сайта
Урок 4 – Организиране на съдържанието
Урок 5 – Добавяне на публикации
Урок 6 – FTP достъп до сайта
Урок 7 – Плъгини (plugins) или разширения
Урок 8 – Джаджите или Widgets
Урок 9 – Инсталиране на теми
Урок 10 – Инсталиране на тема ionMag
Урок 11 – Създаване на меню
Урок 12 – Добавяне на джаджи
Урок 13 – Персонализиране
Урок 14 – Как да си направя сайт Вариант 2
Урок 15 – Предпазване от спам с Akismet Anti-Spam
Урок 16 – Инсталиране на JetPack
Урок 17 – Създаване на страница „За нас“
Урок 18 – Инсталиране на плъгина Yoast SEO
Урок 19 – Search Console
Урок 20 – Невероятно приключение

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете Вашия коментар
Моля, въведете Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.