Новите мобилни телефони, които ще излязат през 2018 и 2019

0
3455
прегледа
новите мобилни телефони

Ако сте решили да подменяте своя телефон, по-добре да изчакате новите мобилни телефони, които ще излязат по-късно през 2018 и 2019 година.

В тази статия ще Ви запознаем с някои нови модели на известни производители на мобилни телефони, които са на прага на своето предлагане на пазара.

Списък с новите мобилни телефони, които ще излязат на пазара през 2018 и 2019 година

Най-новите мобилни телефони на Samsung

Samsung има четири (или пет) нови флагмани, които планира да пусне през настоящата и следващата 2019 година. Гигантът планира и множество смартфони, които са от по-нисък клас. Ще се надяваме да видим Galaxy Note 9, очаквано на 09 август тази година. Това ще бъде последвано от флагмана със сгъваем дисплей в лицето на Galaxy X, в началото на януари 2019 г. Очаква се и пускането на Galaxy S10 и S10+ на 24 февруари 2019 г., които може да бъдат дори в три варианта S10 с размери 5.8, 6.2 и 6.44-инчови дисплеи.

В Note 9 ще се забележи малко по-големия екран, с по-тънък размер, модернизираната батерия от 4000 mAh с възможност за бързо, безжично зареждане. Телефонът ще бъде снабден с процесор Snapdragon 845 / Exynos 9810. Освен това ще има подобрени възможности на камерата с технологията ISOCELL Plus, което ще му даде повишена чувствителност към светлината.

На следващо място, дългоочаквания Galaxy X ще наруши нормата със сгъваем дисплей. Вероятно ще бъде феноминално скъп, но това е защото Samsung се нарежда на челните места, сред производителите на смартфони. Сгъваемите екрани може да бъде тенденция, която да се затвърди за вбъдеще.

Galaxy S10 и по-големият S10+ ще отбележи десетата годишнина от серията S. Освен обичайното увеличаване на производителността, телефонът ще притежава сензор за отпечатъци на дисплея (не и за стандартния S10), камера с 3D чувствителност на лицето, 5G скорост и преминаване към UFS 3.0 хранилище.

Всъщност това не е десетата годишнина от серията S, което Galaxy S обяви през 2010 г. Това е десетия модел, след S, S2, S3, S4, S5, S6, S7, S8 и S9.

Най-новото от iPhone на Apple

В момента има противоречиви слухове за iPhone. Всички обаче се обединяват, че през септември 2018 г., от Apple ще представят три нови телефона.

Наименованието на новите телефони е объркващо, като се има предвид, че през 2017 г. видяхме iPhone 8 и iPhone X (X като десет). Така се прескочи модел iPhone 9 и може само да се гадае дали модела ще бъде 11 или ще има S актуализации, или пък числата ще бъдат пропуснати изцяло.

Каквито и да са евентуалните имена, има подозрения, че през септември ще бъдат представени два OLED телефона, които ще бъдат подобрени версии на iPhone 8 и 8 Plus. Те ще бъдат приведени в по-голяма хармония с качествата на iPhone X, с неефективен дисплей и по-висока производителност. Ще им подхожда името iPhone 9 и 9 Plus, но най-вече iPhone 8S и 8S Plus.

Третият iPhone може да бъде LCD модел, което предполага по-евтин телефон, макар и не непременно по-малък, а просто няма да бъде снабден с някои функции. Ако се направи подобрен модел на 4-инчовият iPhone SE, феновете може да се зарадват. Но е възможно също, по-бюджетният телефон да е орязано копие на iPhone X.

Най-новите телефони на Google

През последните две години, от Google обявяват новите си водещи флагмани на 04 октомври, затова се счита, че на 04 октомври 2018 г. от гиганта ще обявят новите Pixel 3 и Pixel 3 XL. Моделите на Pixel са интересни, защото възпроизвеждат операционната система Android коректно, както и с приоритет се актуализира софтуера за явдрото и сигурността.

Обсъжда се, че и двата нови телефона ще са с висок дисплей, като стандартния Pixel 3 ще бъде 5,4 инча в съотношение 18:9, а дисплея на XL ще бъде 6,2 инча в съотношение 19:9. Не очаквайте сензор за пръстови отпечатъци на дисплея, тъй като той ще се намира отзад на панела.

Не забравяйте да прегледате нашите списъци с Най-добри мобилни телефони за 2018, както и списъци с бюджетни телефони до 350 лв. и списък с най-добри телефони до 450 лв!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете Вашия коментар
Моля, въведете Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.