Новите мобилни телефони, които ще излязат през 2018 и 2019

0
5545
прегледа
новите мобилни телефони

Ако сте решили да подменяте своя телефон, по-добре да изчакате новите мобилни телефони, които ще излязат по-късно през 2018 и 2019 година.

В тази статия ще Ви запознаем с някои нови модели на известни производители на мобилни телефони, които са на прага на своето предлагане на пазара.

Списък с новите мобилни телефони, които ще излязат на пазара през 2018 и 2019 година

Най-новите мобилни телефони на Samsung

https://www.youtube.com/watch?v=a3DW9ykubKo

Samsung има четири (или пет) нови флагмани, които планира да пусне през настоящата и следващата 2019 година. Гигантът планира и множество смартфони, които са от по-нисък клас. Ще се надяваме да видим Galaxy Note 9, очаквано на 09 август тази година. Това ще бъде последвано от флагмана със сгъваем дисплей в лицето на Galaxy X, в началото на януари 2019 г. Очаква се и пускането на Galaxy S10 и S10+ на 24 февруари 2019 г., които може да бъдат дори в три варианта S10 с размери 5.8, 6.2 и 6.44-инчови дисплеи.

В Note 9 ще се забележи малко по-големия екран, с по-тънък размер, модернизираната батерия от 4000 mAh с възможност за бързо, безжично зареждане. Телефонът ще бъде снабден с процесор Snapdragon 845 / Exynos 9810. Освен това ще има подобрени възможности на камерата с технологията ISOCELL Plus, което ще му даде повишена чувствителност към светлината.

На следващо място, дългоочаквания Galaxy X ще наруши нормата със сгъваем дисплей. Вероятно ще бъде феноминално скъп, но това е защото Samsung се нарежда на челните места, сред производителите на смартфони. Сгъваемите екрани може да бъде тенденция, която да се затвърди за вбъдеще.

https://www.youtube.com/watch?v=WdlsruusEdo

Galaxy S10 и по-големият S10+ ще отбележи десетата годишнина от серията S. Освен обичайното увеличаване на производителността, телефонът ще притежава сензор за отпечатъци на дисплея (не и за стандартния S10), камера с 3D чувствителност на лицето, 5G скорост и преминаване към UFS 3.0 хранилище.

Всъщност това не е десетата годишнина от серията S, което Galaxy S обяви през 2010 г. Това е десетия модел, след S, S2, S3, S4, S5, S6, S7, S8 и S9.

Най-новото от iPhone на Apple

В момента има противоречиви слухове за iPhone. Всички обаче се обединяват, че през септември 2018 г., от Apple ще представят три нови телефона.

Наименованието на новите телефони е объркващо, като се има предвид, че през 2017 г. видяхме iPhone 8 и iPhone X (X като десет). Така се прескочи модел iPhone 9 и може само да се гадае дали модела ще бъде 11 или ще има S актуализации, или пък числата ще бъдат пропуснати изцяло.

Каквито и да са евентуалните имена, има подозрения, че през септември ще бъдат представени два OLED телефона, които ще бъдат подобрени версии на iPhone 8 и 8 Plus. Те ще бъдат приведени в по-голяма хармония с качествата на iPhone X, с неефективен дисплей и по-висока производителност. Ще им подхожда името iPhone 9 и 9 Plus, но най-вече iPhone 8S и 8S Plus.

Третият iPhone може да бъде LCD модел, което предполага по-евтин телефон, макар и не непременно по-малък, а просто няма да бъде снабден с някои функции. Ако се направи подобрен модел на 4-инчовият iPhone SE, феновете може да се зарадват. Но е възможно също, по-бюджетният телефон да е орязано копие на iPhone X.

Най-новите телефони на Google

https://www.youtube.com/watch?v=tEI791H69QM

През последните две години, от Google обявяват новите си водещи флагмани на 04 октомври, затова се счита, че на 04 октомври 2018 г. от гиганта ще обявят новите Pixel 3 и Pixel 3 XL. Моделите на Pixel са интересни, защото възпроизвеждат операционната система Android коректно, както и с приоритет се актуализира софтуера за явдрото и сигурността.

Обсъжда се, че и двата нови телефона ще са с висок дисплей, като стандартния Pixel 3 ще бъде 5,4 инча в съотношение 18:9, а дисплея на XL ще бъде 6,2 инча в съотношение 19:9. Не очаквайте сензор за пръстови отпечатъци на дисплея, тъй като той ще се намира отзад на панела.

Не забравяйте да прегледате нашите списъци с Най-добри мобилни телефони за 2018, както и списъци с бюджетни телефони до 350 лв. и списък с най-добри телефони до 450 лв!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете Вашия коментар
Моля, въведете Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.