Най-добрите телевизори с Android

0
3625
прегледа
телевизори с Android

Вече Ви представихме избора си за най-добрите телевизори през 2019 г. В тази статия ще Ви предложим класация на най-добрите телевизори с Android ОС. Преди това нека да представим предимствата на телевизорите с тази Операционна система и защо те са предпочитани от потребителите.

Операционната система Android е позната на потребителите, тъй като тя задвижва повечето смартфони. Няма по-лесен избор от това, да се използва нещо познато. Освен това има създадени милион приложения за Android, които ще можете да инсталирате на Вашия телевизор безплатно. Децата Ви ще играят любимите си игри на новия телевизор, а Вие ще гледате спортни канали и Youtube с приложението, което използвате на телефона си. Накратко предимствата на ОС Android са:

  • Позната среда, заради използването на Android в смартфоните;
  • Милион безплатни приложения (образователни, развлекателни, както и за гледане на филми или телевизия онлайн);
  • Лесен и интуитивен интерфейс;
  • Свързаност с останалите устройства (телевизор/мобилен телефон, например).

Всичко това предоставя един уникален свят, събран в екрана на телевизора, на който ще се наслаждавате с членовете на семейството.

Списък на най-добрите телевизори с Android, според нашия избор

Имайте предвид, че в зависимост от размера на екрана, можете да намерите и по-евтини модели от предложените в списъка от предпочитаната Ви марка.

Smart Android OLED Sony BRAVIA, 55″

sony BRAVIA

Sony Bravia е SMART телевизор с Операционна система Android. Неговите превъзходни качества не произтичат само от този факт. Освен високата 4K резолюция, дисплеят на телевизора е OLED, което означава че всеки пиксел се осветява самостоятелно, за разлика от LED дисплеите. За тази цел се грижи производителният процесор X1 Extreme. Телевизорът предлага уникална система на звука с технологията Acoustic Surface. Звуците идват директно от картината.

СПЕЦИФИКАЦИЯ:

Размер: 55“ (138,8 см)

Дисплей: OLED Резолюция: 3840 x 2160 px Качество: 4K ULTRA HD

SMART: ДА Wireless

Операционна система: Android 7.0 Nougat

LED Smart Android Philips, 55″

Най-добрите телевизори с Android

Телевизорът е с много добри характеристики на картината, независимо че е LED технология. Много впечатляваща е технологията Ambilight, която чрез светодиоди засветява пространството около телевизора в истинско светлинно шоу. Дистанционното е с клавиатура, което е ще Ви помогне да търсите по-бързо в Google и Youtube. Възможно е търсенето да става и чрез глас.

СПЕЦИФИКАЦИЯ:

Размер: 55“ (138.8 см)

Дисплей: LED Резолюция: 3840 x 2160 px Качество: 4K ULTRA HD

SMART: ДА Wireless

Операционна система: Android

Smart Android LED Star-Light, 50″

Star-Light Android Smart 50''

Марката StarLight предлага бюджетни телевизори с високо качество. Въпреки по-ниската цена, телевизорът поддържа висока резолюция 4K, задвижва се от ОС Android и има всички основни характеристики, присъщи на известните марки телевизори.

СПЕЦИФИКАЦИЯ:

Размер: 50“ (127 см)

Дисплей: LED Резолюция: 3840 x 2160 px Качество: 4K ULTRA HD

SMART: ДА Wireless

Операционна система: Android

Ако искате още по-евтин вариант на телевизор с Android, можете да намерите съответно под 500 лв. двата по-малки модела на StarLight:

TV BOX ще превърне стария Ви телевизор в SMART, задвижван от Android

TV Box

TV Box е външно устройство, което се свързва към телевизора, като с това той се превръща в SMART. Ще може да сърфирате в Интернет, да гледате филми и клипове в YouTube, да играете игри и инсталирате приложения. TV Box позволява да свързвате телефона си и други устройства към телевизора. Всичко това се управлява с Операционна система Android. Най-хубавото на TV Box е, че може да го притежавате за под 100 лв.

Това е нашият избор на модели телевизори, с операционна система Android. Ако имате опит с някой от тях или други предложения, молим да ги споделите в коментар!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете Вашия коментар
Моля, въведете Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.