Класация на евтини телевизори 2020 г., според нашия избор

0
2194
прегледа
евтини телевизори

В тази статия ще Ви представим нашите предложения за най-евтини телевизори през 2020 г. Ако сте склонни на компромиси, може да си закупите телевизор с ценови диапазон от 180 лв. до 800 лв. Много от моделите притежават характеристики и технологии, които ги оскъпяват ненужно. Преди да представим нашите предложения, ще обсъдим някои от технологиите, с които можем да се разделим за сметка на цената. Запознайте се с нашите предложения за най-добрите телевизори през 2020 година. Препоръчваме да се запознаете с нашето Ръководство за избор на телевизор, от което ще научите повече, какво представляват отделните параметри на телевизорите.

Прегледайте актуалния ни списък на Най-Добри телевизори през 2021 година.

 • Smart технология – Смарт технологията дава възможност да влизате в Интернет през телевизора. Може да гледате филми директно от Интернет и да сърфирате. При наличие на смартфони и компютър у дома, тази технология е напълно ненужна и по-голямата част от домакинствата не я използват въобще;
 • 4К/8К резолюция – Последните модели телевизори се предлагат с резолюция 4 или 8 пъти по-голяма (откъдето идва и името) от High-Definition (HD). Вярно е, че високата резолюция се отразява на качеството на картината, но не чак толкова за цената, която ще се наложи да платите. Имайте предвид, че най-високото качество, на което се излъчва ефирната и кабелната телевизия е HD и то само на някои от каналите. Това означава, че ако ще гледате на телевизора единствено кабелна или ефирна телевизия, ще Ви е напълно достатъчно да имате HD резолюция;
 • Операционна система Android – Много от моделите се търсят, въпреки че са по-скъпи, защото имат операционна система Android. Това дава възможност да инсталирате на телевизора приложенията, които имате и на телефона си. Повярвайте, че ще продължите да използвате приложенията на телефона си, но не и на телевизора. Това е още една характеристика, която може да откажете;
 • Претенции за марка или производител – Ако сте фен и вманиачен към някоя известна марка или производител, то Вие не сте за тази статия. Просто не четете по-надолу!

Евтини телевизори 2020 година

От категориите по-горе ще изберем модели, които считаме за най-добри, като ги подредим в следната класация:

Star-Light 32-инча

Led Star Light 32

СПЕЦИФИКАЦИИ:

 • Размер: 32“ (80 см)
 • Дисплей: LED Резолюция: 1366 x 768 px Качество: HD
 • SMART: НЕ
 • Операционна система: WebOS

Този телевизор не върши нищо повече от това, за което е създаден. Предимството му обаче е, че ще може да го закупите към момента на цена под 200 лв. Качеството на изображението на телевизора е High Definition (HD), което е напълно достатъчно, за да гледате телевизия с качествена картина. Ще припомним, че ефирните и кабелните телевизии към момента не предлагат по-високо качество на картината от HD. Този модел телевизор е на първо място в класацията ни, въпреки че има само базови технологии. Тук определяща е цената, тъй като добавянето на възможности към телевизора, ще го оскъпи със стотици левове. Нямаме да почувствате отсъствието на SMART, тъй като наблюденията сочат, че никой не сърфира в Интернет през телевизора си. Въпреки всичко, имайте предвид, че ще можете да гледате филми, качени на флаш памет, както и директно възпроизвеждани от компютъра през HDMI порта.

Star-Light 40-инча Smart, Android, Full HD

Star-Light 40 Smart Android Full HD

СПЕЦИФИКАЦИИ:

 • Размер: 40“ (100 см)
 • Дисплей: LED Резолюция: 1920 x 1080 px Качество: Full HD
 • SMART: ДА WiFi
 • Операционна система: Android

Този телевизор е за тези, които все пак не искат да се лишат от някои технологии и са готови да платят повече пари. Моделът разполага със Smart технология, чрез която ще можете да сърфирате в Интернет и да гледате видео онлайн. Операционната система е Android, което означава че ще може да инсталирате същите приложения, както на смартфона си. Екранът е по-голям, както и разделителната способност, която е Full HD. Цената на този телевизор е малко под 400 лв. към момента.

Sharp 55-инча Smart Android 4K Ultra HD

Sharp 55 Android Smart 4K Ultra HD

СПЕЦИФИКАЦИИ:

 • Размер: 55“ (139 см)
 • Дисплей: LED Резолюция: 3840 x 2160 px Качество: 4К Ultra HD
 • SMART: ДА WiFi
 • Операционна система: Android

Този модел е извън критериите, които издигнахме за евтин телевизор, тъй като разполага с всички нови технологии, което значително го оскъпява. Въпреки това цената му е в диапазона, който определихме за максимален. Моделът разполага с технология Smart, операционна система Android, екранът е голям, а резолюцията 4K UHD. С този телевизор ще се насладите на приятно изживяване. Тук компромисът е с марката, което доста намалява от цената на модела. Sharp бяха от водещите производители в миналото на електроника за дома. Към момента не са от най-предпочитаните марки, за разлика от Sony, Samsung, Philips и т.н.

Philips 32-инча

Philips 32 HD

СПЕЦИФИКАЦИИ:

 • Размер: 32“ (80 см)
 • Дисплей: LED Резолюция: 1366 x 768 px Качество: HD
 • SMART: НЕ
 • Операционна система: WebOS

Този модел е за феновете на производителя Philips. Телевизорът може да закупите за около 300 лв. Той има базови характеристики. Няма технология Smart. Качеството на картината е HD. Това е един от най-евтините модели на Philips.

Samsung 32-инча LED Smart HD

Samsung 32 LED Smart HD

СПЕЦИФИКАЦИИ:

 • Размер: 32“ (80 см)
 • Дисплей: LED Резолюция: 1366 x 768 px Качество: HD
 • SMART: ДА WiFi
 • Операционна система: Mirror iOS Android

Телевизорът е за любителите на Samsung. Моделът притежава базови технологии, като е снабден и със Smart. Моделът е от 2019 г. и има много добър отзвук от потребителите. Това е един от най-евтините модели на производителя Samsung, който може да се намери на пазара.

Това бяха нашите предложения за най-евтини телевизори през 2020 година. Ще се радваме ако споделите мнението си за някои от моделите или да предложите други в тази класация.

Не забравяйте да харесате страницата ни във Фейсбук.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете Вашия коментар
Моля, въведете Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.