Най-новите оферти и промоции на телефони – Актуални към всеки месец и празник

0
1760
прегледа
промоции на телефони

Ще Ви представим директни линкове към най-новите оферти и промоции на телефони, които ще поддържаме актуални. Календарът е пълен с български национални празници. Наблюдава се естествен инстинкт у потребителя, да харчи повече пари по време на празници. Това се използва от търговците, които периодично изкушават потребителите с различни оферти и промоции. По същата логика реагират и търговците на смартфони. Наблюдава се някаква цикличност на офертите и промоции на телефони, най-вече на следните празници:

  • Декември и Януари – Коледа и Нова Година;
  • Април и Май – Великден;
  • Кратка почивка, което се обяснява с това, че потребителите са по-склонни да харчат бюджета си за отдих и почивка. След ваканциите също има почивка, тъй като джобът на потребителя е изтънял;
  • Октомври – Черен петък

Тази информация ще Ви бъде полезна, за да знаете кога е най-изгодно да планирате подмяната на стария си смартфон с нов или да купите любимата си марка.

Все пак са налице и изключения, така че Ви съветваме, да следите статията и да имате достъп до най-новите оферти за смартфони.

Преди да разгледате всички промоции на смартфони, прегледайте Най-добрите телефони за 2020 година, както и най-евтините мобилни телефони.

Оферти и промоции на телефони

Ще разделим офертите на смартфони на няколко категории. Изберете съответната категория и кликнете на бутона, за да разгледате промоциите.

оферти на телефони

Използвайки тази информация и предвидимото поведение на търговците, опитайте се да отлагате покупките за следващия цикъл от промоции. По този начин, освен че ще притежавате желания мобилен телефон, ще го закупите за по-малко пари.

Желанието ни е да превърнем тази публикация в ресурс, който да е полезен за потребителите. Това е непосилна задача, без обратна връзка от самите потребители. За целта, споделяйте в коментар оценките си за отделните модели, както и коректността на търговците. Споделете какъв телефон сте избрали и къде може да се намери на най-изгодна цена.

В края на статията Ви съветваме, да харесате страницата ни във Фейсбук, за да следите бъдещите ни публикации.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете Вашия коментар
Моля, въведете Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.